Lidmaatschap Senioren

Als nieuw lid van LTV Haaren moet je je eigen weg gaan zoeken binnen de club. Via deze introductie proberen wij iedereen van de belangrijkste zaken op de hoogte te stellen en aanwijzingen te geven hoe je aan bepaalde informatie kunt komen.

Als je lid wilt worden van LTV Haaren en deel wil nemen aan tal van gezellige activiteiten, lees dan de informatie op deze website goed door en vul het aanmeldingsformulier in.

Aanmelding
Het is mogelijk om je direct via deze website in te schrijven via  de knop 'Lid worden?' rechtsbovenin.  Klik hier om je meteen in te schrijven. 
Met je aanmelding bij onze vereniging word je ook meteen aangemeld bij de KNLTB. Door de KNLTB krijg je een bondsnummer toegewezen wat je nodig hebt om in te schrijven voor toernooien.

Contributie
Eenmalig inschrijfgeld senioren: € 12,50 en junioren:  € 7,50.
De contributie bedraagt:

Minioren (t/m 10 jaar)    €   35,- 
Junioren (t/m 17 jaar)  €   65,- 
Senioren   € 133,- 
Student    €   82,- 
Rustend lid   €   30,- 


Tevens hanteren wij een (gezins)korting. Deze bedraagt:

Bij 2 senioren en 2 of meer junioren     €   45,- per gezin 
Bij 3 senioren en 1 of meer junioren   €   60,- per gezin
Bij 4 senioren of  meer      € 100,- per gezin
Lidmaatschap met ingang na 1 juli        50% 
Lidmaatschap met ingang na 1 oktober       75%  


LET OP:

Wil je meer informatie over het jeugdlidmaatschap? Klik dan hier.

Opzegging lidmaatschap
Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Leden die hun lidmaatschap op willen zeggen, dienen dit voor 1 december te doen voor het daaropvolgende jaar.
Dit dient schriftelijk per brief/email te gebeuren. Indien dit niet voor 1 december bij de ledenadministratie binnen is, worden de kosten voor de bondscontribrutie en de tennispas volleding in rekening gebracht. Volgens de statuten kan een vol jaar contributie in rekening worden gebracht.

Wijzigen lidgegevens
Indien je gegevens wijzigen dien je dit zelf hier aan te passen (hiervoor moet je wel eerst inloggen). Zo beschikt de vereniging altijd over de juiste gegevens en blijft je alle correspondentie ontvangen.

Training (tennisles)
Voor de training moet afzonderlijk worden ingeschreven, maar men dient hiervoor wel lid te zijn van LTV Haaren. Meer informatie over training.
Binnen onze vereniging wordt dit verzorgd door: Tennisschool GIJS uit Goirle. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 411 622 055

Address

Sportlaantje 4
5076 AM Haaren