Bardienst plannen

Er is een speciale website, www.barboek.nl, waar je dat allemaal op kunt geven. Deze website is voor alle leden opengesteld.
Je kunt tot een maand voorafgaand aan de maand van de bardienst opgegeven bardiensten wijzigen. Je kunt dus voor de maand juli bardiensten opvoeren en wijzigen tot en met 30 mei.

Wil je weten wanneer je bent ingepland? Log dan eerst in op deze website en je ziet een extra tab onder bardienst (ingeplande bardienst).

Hoe log je in?

  1. Vul je KNLTB Bondsnummer in.
  2. Daarna vul je in het vakje WACHTWOORD je postcode in. Heb je je wachtwoord in het verleden aangepast, dan vul je hier het aangepaste wachtwoord in.
  3. Vul als verenigingsnummer 9 in.
  4. Klik op de knop "Inloggen".
  5. Vervolgens kun je via de keuze “Zelf inplannen” kiezen voor een bepaalde maand. Klik dan in het linker vakje op een door jou gewenste dag. Staat er geen vakje open, dan is de dienst al ingevuld.

Als inloggen niet lukt dan kun je een nieuw wachtwoord opvragen op de website, www.barboek.nl. Door op “wachtwoord vergeten” te drukken en daar vervolgens je gegevens in te vullen. Bij verenigingsnummer vul je dan "9" in.

Hoe controleer je of alles goed is ingevuld?
Je kunt onder “Mijn Bardiensten” de data terugvinden waarvoor je je hebt aangemeld. Is dat niet juist, ga dan weer naar het scherm “Zelf inplannen” en probeer het opnieuw.

Mocht je uiteindelijk zijn verhinderd, dan word je verzocht om zelf met iemand te ruilen. Het rooster is te zien als je inlogt op www.barboek.nl, hier op de website (klik hier) en bij het paviljoen.

Wijzigt jouw mailadres, verander dat dan op de website van LTV Haaren. Periodiek wordt het barboekmaildres aangepast. Het kan dus gebeuren dat je tijdelijk op je oude mailadres nog mail ontvangt (tenzij je het zelf ook op barboek.nl wijzigt).

Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 411 622 055

Address

Sportlaantje 4
5076 AM Haaren