Welkom nieuwe leden!

Welkom bij tennis- en padelvereniging LTV Haaren! Om je op weg te helpen als nieuw lid van onze vereniging vind je op deze website handige informatie. Heb je nog vragen neem dan contact op met de commissie leden- en vrijwilligerszorg via [email protected].

Tennispas en contributie
Je ontvangt enkele weken na je aanmelding een email waarin aangegeven wordt dat je tennispas afgehaald kan worden in het paviljoen. Achter de bar staat een doosje met de nog af te halen tennispassen.   Mocht je pas niet goed werken, neem dan contact op met de ledenadministratie. Mocht het uiterlijk van de foto niet meer overeenkomen met de werkelijkheid, lever dan voor 1 januari een nieuwe pasfoto in bij de ledenadministratie, zodat deze op de nieuwe tennispas geplaatst kan worden. De contributie wordt periodiek via incasso afgeschreven.  Hiervoor ontvang je vooraf een nota waarop het bedrag is aangegeven en het tijdstip van afschrijving.   

Toernooien
Op www.toernooi.nl kan je een account aanmaken. Via deze website kun je zien waar er toernooien worden georganiseerd en kun je inschrijven voor allerlei toernooien bij onze vereniging of andere verenigingen.  

Competities
Interne competitie - Binnen LTV Haaren hebben we een interne tennis- en padelcompetitie (medio oktober tot medio maart) op woensdagavond. Deze competitie is een mooie gelegenheid om nieuwe tennismaatjes te ontmoeten. Je kunt inschrijven voor de mixed en/of dubbel. Externe competitie - We bieden ook de mogelijkheid om op district- en landelijk niveau externe competitie te spelen met een team. Je kunt je als team aanmelden voor de voorjaars-, najaars- en wintercompetitie. Voor zowel de interne als externe competitie kun je inschrijven via www.toernooi.nl.  

Activiteitenkalender
Binnen onze vereniging worden verschillende tennis- en padelactiviteiten georganiseerd, denk hierbij aan open en interne toernooien en de clubkampioenschappen. Op woensdagen is er ook de welbekende husselavond voor tennissers, dat eveneens een goede gelegenheid is om nieuwe tennismaatjes te leren kennen (tennispasjes worden gehusseld en je speelt met en tegen verschillende mensen van de eigen club). De gehele jaarkalender kun je vinden op het bord bij de ingang van de club en op de website.  

Vrij tennissen en padellen
Als je vrij (recreatief) komt tennissen of padellen is het fijn om te weten dat de baan vrij is. Binnen LTV Haaren werken wij met een elektronisch afhangsysteem, zodat je een baan op jouw naam kunt vastleggen voor een half uur (enkel) of een uur (dubbel). Je kunt hier meer over lezen in het baanreglement.  

Tennis- en padeltraining
Tennis- en padeltraining is een mooie manier om nieuwe tennis- en padelmaatjes te leren kennen en het tennis- en padelspel te leren dan wel te verbeteren. Op de website van LTV Haaren en in de nieuwsbrief, die je via de mail ontvangt, wordt kenbaar gemaakt wanneer de inschrijving start voor de winter- en voorjaarslessen van Tennisschool BOB. Winterlessen lopen van oktober tot en met maart. Voorjaarslessen lopen van april tot en met september (in de vakantieperiode liggen de lessen stil). 

Paviljoen
In het paviljoen kun je gezellig wat drinken voor of na het tennissen en padellen. Daarnaast is het gebouw uitgerust met kleedkamers en douches waar je gebruik van kunt maken (op dit moment alleen wanneer het paviljoen open is, maar binnenkort ook toegankelijk met je ledenpas).  

Spelregels
Om het tennis- en padelspel leuk en sportief te houden is het handig goed de spelregels te kennen.  

Bardienst
De bar van het paviljoen wordt bezet door eigen leden vanaf 18 jaar. De eerste drie maanden van je lidmaatschap hoef je geen bardienst te draaien, daarna één tot twee keer per jaar. Je krijgt hiervoor een uitnodiging per mail. Deze kun je zelf inplannen via het digitale systeem. In het paviljoen ligt ook informatie voor je klaar over welke taken er bij een bardienst horen en hoe je moet opstarten en afsluiten. Wij raden je aan om voor je eerste bardienst een keer mee te draaien met iemand anders. Via het digitale programma kun je een geschikte dag en tijd uitzoeken en kun je de betreffende persoon die staat ingedeeld benaderen om te vragen of hij/zij jou uitleg wil geven. Voor vragen kun je terecht bij de barcommissie via [email protected] of de commissie ledenzorg via [email protected].  

Nieuws
Belangrijke nieuwsberichten met betrekking tot LTV Haaren worden via e-mail gecommuniceerd aan alle leden van de vereniging. Hou je mail goed in de gaten om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen. Ook deze website en de KNLTB club app zijn de kanalen om in de gaten te houden voor berichtgeving omtrent onze vereniging.  

KNLTB club app
We raden aan om de KNLTB Club App te downloaden. De app wordt gebruikt om het clubnieuws en evenementen te communiceren met de leden van de vereniging. Daarnaast heb je een persoonlijk profiel waarop je al jouw geplande wedstrijden en resultaten kunt terugvinden. Ook heb je de mogelijkheid om je tennismaatjes te volgen via deze app.   Welkom bij de club en heel veel tennisplezier gewenst!!   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 411 622 055

Address

Sportlaantje 4
5076 AM Haaren

KVK-nummer

40215314