Welkom nieuwe leden!

Welkom nieuwe leden!

Welkom bij tennis- en padelvereniging LTV Haaren! Op deze website vind je handige informatie. Heb je nog vragen neem dan contact op met de ledenzorgcommissie via [email protected] .

Digitale KNLTB-ledenpas in de ClubApp

Nadat je aanmelding bij LTV Haaren is verwerkt, ontvang je een e-mail met daarin o.a. je KNLTB-bondsnummer en verschijnt je digitale KNLTB-ledenpas in de KNLTB ClubApp voor op je smartphone. De app kun je downloaden voor iOS of Android. In de app vind je naast je digitale KNLTB ledenpas ook o.a. nieuws, de ledenlijst en kan je je inschrijven voor de bardiensten.

Een baan reserveren/afhangen

De digitale ledenpas is tevens nodig om een tennisbaan ‘af te hangen’ via het afhangbord op het park. Voor padel geldt dat je, in verband met beperkte aantal padelbanen, uiterlijk drie dagen van tevoren een padelbaan kunt reserveren. Dit gaat ook via de KNLTB clubapp. Lees meer over het gebruik van de banen en het afhangen in het baanregelement.

Toernooien

Op mijnknltb.toernooi.nl  kan je een account aanmaken. Via deze website kun je zien waar er toernooien worden georganiseerd en kun je inschrijven voor allerlei toernooien bij onze vereniging of andere verenigingen.

Competities

Interne competitie - Binnen LTV Haaren hebben we een interne tennis- en padelcompetitie (medio september tot medio april) op woensdagavond. Deze competitie is een mooie gelegenheid om nieuwe tennismaatjes te ontmoeten. Je kunt je inschrijven voor maximaal twee van de drie onderdelen: tennis dubbel, tennis mix en padel genderneutraal. Je ontvangt een mail als de inschrijving hiervoor openstaat. De inschrijving voor de interne competitie gaat via www.toernooi.nl .

Externe competitie - We bieden ook de mogelijkheid om op district- en landelijk niveau externe competitie (KNLTB competitie) te spelen met een team. Je kunt je als team aanmelden voor de voorjaars-, najaars- en wintercompetitie. Als de inschrijving voor de KNLTB competitie openstaat, ontvang je hier een mail over van de Vereniging Competitieleiders (VCL).

Husselen

Wanneer het seizoen van de interne competitie is afgelopen, start op de woensdagavonden de husselavond. Een leuke avond om andere tennis en/of padelspelers te leren kennen. Het idee is eenvoudig. Kom naar het park en met de aanwezigen word je ingedeeld. Er zijn verschillende rondes van 45 minuten. Je maakt zelf de keuze of je 1 , 2 of 3 rondes gaat tennissen,- of padellen.

Activiteitenkalender

Binnen onze vereniging worden verschillende tennis- en padelactiviteiten georganiseerd, denk hierbij aan open en interne toernooien en de clubkampioenschappen. De gehele jaarkalender vind je op het bord bij de ingang van de club, in het paviljoen op de tafels en op de website.

Tennis- en padeltraining

Tennis- en padeltraining is een mooie manier om nieuwe tennis- en padelmaatjes te leren kennen en het tennis- en padelspel te leren dan wel te verbeteren. Op de website van LTV Haaren en in de nieuwsbrief, die je via de mail ontvangt, wordt kenbaar gemaakt wanneer de inschrijving start voor de winter- en voorjaarslessen van Tennisschool BOB. Winterlessen lopen van oktober tot en met maart. Voorjaarslessen lopen van april tot en met september (in de vakantieperiode zijn er geen lessen). Klik hier om je in te schrijven voor trainingen.

Paviljoen

In het paviljoen kun je gezellig wat drinken voor of na het tennissen en padellen. Daarnaast is het gebouw uitgerust met kleedkamers en douches waar je gebruik van kunt maken.

Spelregels

Om het tennis- en padelspel leuk en sportief te houden is het handig goed de spelregels te kennen. Klik hier voor de tennisspelregels en klik hier voor de padelspelregels.

Bardienst

De bar van het paviljoen wordt bemand door eigen leden vanaf 18 jaar. De eerste zes maanden van je lidmaatschap hoef je geen bardienst te draaien, daarna één tot twee keer per jaar. Je krijgt hiervoor een uitnodiging per mail. De bardienst kan je zelf inplannen via de KNLTB Clubapp. In het paviljoen ligt ook informatie voor je klaar over welke taken er bij een bardienst horen en hoe je moet opstarten en afsluiten. Wij raden je aan om voor je eerste bardienst een keer mee te draaien met iemand anders die ervaring heeft. Via het digitale programma kun je een geschikte dag en tijd uitzoeken en kun je de betreffende persoon die staat ingedeeld benaderen om te vragen of hij/zij jou uitleg wil geven. Voor vragen kun je terecht bij de barcommissie via [email protected]  of de commissie ledenzorg via [email protected] .

Nieuws

Belangrijke nieuwsberichten met betrekking tot LTV Haaren worden via e-mail gecommuniceerd aan alle leden van de vereniging. Hou je mail goed in de gaten om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen. Ook deze website en de KNLTB club app zijn de kanalen om in de gaten te houden voor berichtgeving omtrent onze vereniging.   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 411 622 055

Adres

Sportlaantje 4
5076 AM Haaren

KVK-nummer

40215314