Bardienst

Verplichte bardienst

De exploitatie van onze vereniging is gebaseerd op de inzet van vrijwilligers en de verplichte bardiensten door al onze seniorleden. Ieder lid** van LTV Haaren dient 1 à 2 maal per jaar een bardienst te draaien. Indien je niet kunt of niet wilt, dien je zelf een vervanger te zoeken die jouw bardienst wil overnemen.

**         In de ALV van 2018 is voorstel van Bestuur aangenomen dat er GEEN leeftijdsgrens meer is voor Bardienst, dit onder het mom van als je kunt tennissen kun je ook Bardienst vervullen.
Alle leden die op moment van besluit 68 jaar of ouder waren (iedereen geboren voor 19/2/1950) zijn wel vrijgesteld.

Leden die zijn verhinderd of die zelf geen bardienst willen draaien, kunnen ook een beroep doen op een groep mensen die graag bardiensten willen draaien tegen betaling. Dit bedrag is vastgesteld op € 30,- per dienst.

Een aantal leden krijgen vrijstelling van bardienst. De leden die vrijstelling hebben, worden jaarlijks bepaald door het bestuur. Alleen het bestuur kan vrijstelling verlenen. Het bestuur en de barcommissie kan besluiten om op bepaalde (drukke) dagen betaalde krachten in te zetten.

De barcommissie blijft op zoek naar mensen die tegen betaling van € 30,- extra bardiensten willen verrichten. Heb je interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] In overleg word je dan ingepland (of gebeld) om betaald bardiensten te verrichten.

De afspraken met het vervullen van je verplichte bardienst zijn als volgt: Als je bent ingedeeld (of als je jezelf hebt ingedeeld) en je blijkt niet te kunnen, kun je eerst proberen te ruilen. Lukt dat niet dan kun je een van onderstaande personen bellen. Kom je tot een afspraak, regel dan ook hoe je de € 30,- afrekent met de vrijwilliger.

Als een bardienst vanwege weersomstandigheden niet doorgaat, ben je toch verplicht om de vrijwilliger te betalen.

Het lijstje met vervangers is als volgt:

Betaalde barkrachten:
Babet van Amelsvoort
Sanne Bergman
Diewertje Combee
Petra Willaert
Lu-Yan Werber
Jan vd Loo
Ellen Lavrijsen
Liina Pijnenburg
Audrey Prins
Hans v/d Ven
Lisan Verhoeven
Jenny Schapendonk
Michel Schapendonk
Evi Schuurmans
Thomas Wolfs

De telefoonnummers en e-mailadressen zijn op te zoeken in de KNLTB-app van LTV Haaren of via de website van LTV Haaren. Om gegevens van leden in te zien, moet je op de site inloggen (klik rechtsboven op 'mijn club'). Er verschijnen vervolgens 4 tabbladen, waaronder 'ledenlijst'.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 411 622 055

Adres

Sportlaantje 4
5076 AM Haaren

KVK-nummer

40215314