Bardienst

Binnen LTV Haaren draaien alle leden vanaf 18 jaar een of meerdere bardiensten per jaar.
Vrijwilligers die een behoorlijk aantal uren per jaar voor de club bezig zijn, kunnen voor vrijstelling in aanmerking komen. Daarnaast kan vrijstelling onderdeel uit maken van een sponsorpakket.

Binnen onze vereniging worden geen bardiensten afgekocht, wel kun je zelf proberen om tegen betaling voor een vervanger te zorgen. Nieuwe leden draaien de eerste 3 maanden geen bardienst.

Iedere maand zijn er 1 of 2 coördinatoren die voor je klaar staan als je onverhoopt problemen hebt. Zij zullen bijvoorbeeld proberen om te bemiddelen bij ruiling als je er zelf niet uit komt.
 
Het rooster dat is gepubliceerd en de overzichten op www.barboek.nl worden niet aangepast als er onderling wordt geruild of als je een betaalde barkracht hebt gevonden. Dat betekent dat je 5 dagen vóór de bardienst een mailtje krijgt als herinnering voor de bardienst. Daarin staat ook hoe laat de bardienst start en waar je de sleutel kunt halen en brengen.

Hoe het barrooster tot stand komt, kun je lezen in een van de onderdelen van dit menu. Ook kun je daar overzichten vinden van de ingedeelde bardiensten en van vrijwilligers die voor jou, tegen betaling, een bardienst willen overnemen.

Door ieders inzet kunnen we de vereniging gezond en betaalbaar houden want door de barinkomsten kunnen we de contributie betaalbaar houden.

Stel dat door verkeerde planning geen bardienst nodig blijkt te zijn.                       Bij een annulering van de bardienst meer dan vier weken voorafgaand aan de bardienst, door bar coordinator, wordt deze als 'niet gedraaid' beschouwd. U wordt opnieuw ingepland. Een annulering, door de bar coordinator, binnen 4 weken voor de bardienst wordt beschouwd als 'gedraaid'. 


Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected] of contact opnemen met de centrale coördinator, Ellen Lavrijsen.

Op de pagina "Ingeplande bardiensten" kun je over een bepaalde periode zien wie wanneer is ingepland. Hiervoor moet je ingelogd zijn (dan zie je dit tabblad ook verschijnen). Ben je niet ingelogd? Dan die je deze pagina niet verschijnen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 411 622 055

Address

Sportlaantje 4
5076 AM Haaren