Lidmaatschap Jeugd

Zoals aangekondigd heeft LTV Haaren sinds oktober 2020 het all-in-1 pakket ingevoerd om tennis extra te stimuleren onder de jeugd. We volgen daarbij niet alleen het beleid van de KNLTB, maar geven hier zelf bewust een signaal af. Namelijk dat tennis in allerlei vormen gespeeld kan worden en dat het voor leden leuker wordt naarmate er vaker getennist wordt en de vaardigheid toeneemt. Naast het all-in-1 pakket bestaat het basispakket. De pakketten hebben een doorlooptijd van een jaar. Dit is vergelijkbaar met het lidmaatschap van bijvoorbeeld een voetbalvereniging waarbij gesproken wordt over een seizoen.

Zie onderstaande tabel voor meer uitleg van het aanbod.

BASIS Door voor dit pakket te tekenen is uw kind lid van LTV Haaren en ontvangt hij/zij een KNLTB-bondspas. Uw kind heeft hiermee toestemming om gebruik te maken van de clubfaciliteiten (banen,  toiletten, clubhuis, etc.) om vrij te tennissen en deel te nemen aan de interne clubactiviteiten, zoals bijvoorbeeld het frietjestoernooi en de clubkampioenschappen. Deze activiteiten worden tijdig via een mailbericht en/of in de ouderapp aangekondigd. 
 ALL-IN-1 

Door voor dit pakket te tekenen:

1.  Is uw kind lid van LTV Haaren, ontvangt hij/zij een KNLTB-bondspas en heeft hij/zij hiermee toestemming om gebruik te maken van de clubfaciliteiten (banen,  toiletten, clubhuis, etc.) en om deel te nemen aan de interne clubactiviteiten. Deze activiteiten worden tijdig via een mailbericht en/of in de ouderapp aangekondigd.

2. Krijgt uw kind om onder leiding van een gediplomeerde tennistrainer van Tennis- en padelschool BOB 34 trainingen. Deze wekelijkse trainingen beginnen in oktober en eindigen in september met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen.

3. Doet uw kind mee aan de tenniskidscompetitie van de KNLTB. Deze competities bestaan uit twee reeksen van ca. 7/8 zondagochtenden in het najaar (september-oktober) en 7/8 het voorjaar (maart, april, mei). Omdat de teams doorgaans bestaan uit kleine groepjes, gaan we er vanuit dat uw kind 75% van het totaal aantal speeldagen beschikbaar is.  

Ofwel met dit pakket doet uw kind aan alles mee: trainingen, competitie, interne activiteiten en heeft hij/zij de mogelijkheid tot vrij spelen.

 

Mijn kind wil op tennis, waar kan ik hem/haar aanmelden? Leuk dat uw kind kennis wil maken met tennis! U kunt uw kind hier inschrijven. De kosten voor lidmaatschap (= basispakket) en pakket all-in-1 zijn hieronder schematisch weergegeven. Heeft u hier vragen over stuur dan een mail naar [email protected].  

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 411 622 055

Adres

Sportlaantje 4
5076 AM Haaren

KVK-nummer

40215314