Lidmaatschap Senioren

Als nieuw lid van LTV Haaren moet je je eigen weg gaan zoeken binnen de club. Via deze introductie proberen wij iedereen van de belangrijkste zaken op de hoogte te stellen en aanwijzingen te geven hoe je aan bepaalde informatie kunt komen. Als je lid wilt worden van LTV Haaren en deel wil nemen aan tal van gezellige activiteiten, lees dan de informatie op deze website goed door en vul het aanmeldingsformulier in.

Aanmelding
Het is mogelijk om je direct via deze website in te schrijven via de knop 'Lid worden?' rechtsboven.  Klik hier om je meteen in te schrijven.  Met je aanmelding bij onze vereniging word je ook meteen aangemeld bij de KNLTB. Door de KNLTB krijg je een bondsnummer toegewezen wat je nodig hebt om in te schrijven voor toernooien.

Contributie
Eenmalig inschrijfgeld senioren: € 12,50 en junioren: € 7,50. De contributie bedraagt:

  • Minioren (t/m 10 jaar) €   37,50 
  • Junioren (t/m 17 jaar) €   70,00
  • Senioren € 145,00
  • Student €   89,- 
  • Rustend lid €   32,50   

Lidmaatschap geldt voor een geheel verenigingsjaar. Het jaar waarin een lid 11 wordt ben je junior, het jaar waarin je 18 wordt ben je senior.

Tevens hanteren wij een (gezins-)korting. Deze bedraagt:
Bij 2 senioren en 2 of meer junioren     €   45,- per gezin 
Bij 3 senioren en 1 of meer junioren     €   60,- per gezin
Bij 4 senioren of meer                           € 100,- per gezin

Lidmaatschap met ingang na 1 juli               50% 
Lidmaatschap met ingang na 1 oktober       75%  

LET OP:
Wil je meer informatie over het jeugdlidmaatschap? Klik dan hier.

Opzegging lidmaatschap
Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Leden die hun lidmaatschap op willen zeggen, dienen dit voor 1 december te doen voor het daaropvolgende jaar. Dit dient schriftelijk per brief/email te gebeuren bij de ledenadministratie. Indien dit niet voor 1 december bij de ledenadministratie binnen is, worden minimaal de kosten voor de bondscontribrutie en de tennispas volledig in rekening gebracht. Volgens de statuten kan ook een vol jaar contributie in rekening worden gebracht.
Opzeggen kan via [email protected] 

Wijzigen gegevens lid
Indien je gegevens wijzigen dien je dit zelf hier aan te passen (hiervoor moet je wel eerst inloggen). Zo beschikt de vereniging altijd over de juiste gegevens en blijf je alle correspondentie ontvangen. Training (tennis-en/of padelles) Voor de tennis- en padeltraining moet afzonderlijk worden ingeschreven, maar men dient hiervoor wel lid te zijn van LTV Haaren. Meer informatie over training. Binnen onze vereniging worden de tennis- en padellessen verzorgd door: BOB Tennis, Padel & Club Services 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 411 622 055

Adres

Sportlaantje 4
5076 AM Haaren

KVK-nummer

40215314