Vertrouwenscontactpersoon

Vertrouwenscontactpersoon

Ik ben Marleen Verstijnen, 31 jaar oud en ik woon in Haaren.

Ik woon samen met Niels en sinds april 2019 zijn we trotse ouders van onze tweeling Fem en Liz. In het dagelijks leven werk ik in Breda als jeugdregisseur in complexe gezinssituaties met zeer diverse problematiek.

Hier zijn altijd kwetsbare kinderen bij betrokken waarmee het niet goed gaat, waarvoor ik het graag een beetje beter wil maken en die me aan het hart gaan. Daarnaast werk ik als zelfstandige psychomotorische kindertherapeut sinds 2015. Spelenderwijs de gestagneerde ontwikkeling van kinderen weer op gang helpen waarbij een kind de therapie vooral als leuk en leerzaam ervaart is voor mij een belangrijke drijfveer. Ik sluit aan bij wat een kind met z'n lijf laat zien, maar vaak nog niet onder woorden kan brengen.

Ik kan zelf niet gemakkelijk stil zitten en kan genieten van vele dingen. Lekker buiten bootcampen, een terrasje en wandelen achter de kinderwagen in de bossen. Maar ook van een potje tennis!

Toen Niels en ik in 2010 ons huis kochten, waarbij onze achtertuin ongeveer grenst aan de tennisbanen van Haaren, ben ik les gaan nemen en ik ben tot nu een enthousiast lid van LTV Haaren. Ik vind het ook belangrijk om me in te zetten voor de club en organiseer het jeugdkamp en het jaarlijkse invitatietoernooi bij LTV Haaren. Ik ben gevraagd om Vertrouwenscontactpersoon (VCP) te worden van LTV Haaren en hierop heb ik positief gereageerd. Ik zal het vaste aanspreekpunt worden voor de leden van de club en zij kunnen bij mij terecht in diverse situaties waarbij ze zich niet prettig voelen of hebben gevoeld. Ook voor de jeugdleden zal ik deze rol vervullen. Ik kan enerzijds meedenken over passende stappen en eventueel hulpverlening en anderzijds schakelen met het bestuur, of juist preventief handelen voordat problemen groter worden.

Uiteraard ga ik met de ervaringen van de leden discreet om. Vragen en contact staat dus vrij en we kunnen samen op maat kijken wat passende vervolgstappen zijn.

Ik ben te bereiken op 0625564117 of [email protected].

Groetjes Marleen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 411 622 055

Adres

Sportlaantje 4
5076 AM Haaren

KVK-nummer

40215314