U bent hier: Home

Home


14 December 2017: DE BANEN ZIJN BESPEELBAAR

 

 *********************

 Husselavond op woensdag

In de zomerperiode is er voor alle leden weer elke woensdagavond husselen (m.u.v. toernooien, evenementen en de periode dat er nieuwe banen worden aangelegd). 
Hiervoor zijn 4 banen beschikbaar. 
Iedereen die zin heeft om een leuk en gezellig potje te tennissen is van harte welkom. De speelsterkte die je hebt is niet van belang. Het is dus ook leuk voor beginnende spelers.

De eerste speelronde start om 20.00 uur en de tweede om 21.00 uur. Je kunt kiezen of je in één of twee speelronden meedoet. Deelname is geheel vrijblijvend en je hoeft niets af te spreken. De pasjes worden namelijk per ronde bij elkaar gelegd en de “hussel” geeft aan wie je dubbelpartner wordt.

Het is dus elke keer een verrassing met je wie samenspeelt!

Kom ook en doe gezellig mee!

*********************

Tennis is een gezonde sport voor alle leeftijden, elk niveau en elk seizoen. Mensen die de sport beoefenen kunnen helemaal zelf bepalen wanneer, met wie en op welke manier zij dat doen. Met leeftijdsgenoten, familieleden, in wedstrijdverband of als recreatieve vrijetijdsbesteding.

Midden in het hart van Brabant, tussen Den Bosch en Tilburg,  ligt de gezellige gemeente Haaren. In 1975 is onze vereniging opgericht en uitgegroeid tot één van de grotere verenigingen die in het dorp Haaren actief zijn met een ledenaantal van gemiddeld 500. De vereniging heeft de beschikking over 8 kunstgrasbanen met verlichting, waardoor er nagenoeg het hele jaar gespeeld kan worden. Voor de allerkleinsten is er een afgesloten speeltuintje beschikbaar.

Naast het sportieve aspect ben je voor een gezellig natje en droogje ook bij LTV Haaren aan het goede adres. Ons paviljoen biedt binnen ruim plaats aan de bar en is sfeervol ingericht. Daarnaast beschikt het gebouw over een verwarmd terras aan de voorzijde en ook een terras aan de achterzijde. Zo kun je jouw favoriete wedstrijd altijd volgen.

Er zijn speciale activiteiten voor de jeugd, zoals toernooien en een gezellig tenniskamp.

Door vrijwillige inzet van circa 100 leden en ouders is LTV Haaren een in alle opzichten gezonde vereniging. Ook mag LTV Haaren zich een duurzame vereniging noemen met zonnepanelen op het paviljoen en led-verlichte banen.

Voor de sporters zijn er voldoende faciliteiten aanwezig. Een “oefenmuur” waar je voor aanvang van een wedstrijd jezelf warm kunt slaan, bij iedere baan een bankje waar je je spullen kwijt kunt en even van een welverdiende rust kunt genieten. Tevens beschikt het paviljoen over gerenoveerde douches en toiletruimtes.


Openingstijden

Het tennispark is het gehele jaar geopend. Echter, bij vorst met sneeuw en tijdens dooiperiodes mag er niet gespeeld worden. Het park is toegankelijk van 8.00 uur tot 24.00 uur. Als het paviljoen gesloten is, kan er overigens wel gebruik worden gemaakt van een toilet en wastafel. Op feestdagen is de kantine in principe gesloten.

*******************************

Achtergebleven ( sport)kleding  paviljoen.

Regelmatig blijft er (sport)kleding, schoenen etc.   liggen in de kleedkamers of blijven er jassen e.d.  hangen aan de kapstok in het paviljoen. 
De kleding die er al een tijd hangt, bewaren we in de rieten mand die onder de kapstok staat. 
Ben je een trainingsjack, jas  of broek kwijt?  Kijk dan of je iets hebt laten liggen/hangen  in het paviljoen.

Na ongeveer 2 maanden wordt de niet opgehaalde kleding weggebracht naar de kringloopwinkel.

De interieurcommissie

******************************

 

Zoek in site:

Loginstatus:

Activiteiten

BegindatumNaamBijzonderhedenAanvang
14-09-2017Interne clubavond  

Toernooien

-- Geen vermeldingen --


 

 

Nieuwsbrieven
Nieuwsflitsen
Nieuws omtrent Brede School
Nieuwsbrieven jeugd
Algemeen
Bestuur / Commissies
Lidmaatschap
Aanmeldingsformulier
Ledenlijst inclusief speelsterkte
Baanreglement
Statuten
Huishoudelijk regelement
Algemene informatie voor leden
Open Dag
Een stukje geschiedenis
Logo's
Document oprichtingsvergadering
Feestprogramma Jubileum 40 jarig bestaan 1975-2015
Algemeen
Training
Verslagen toernooien
Competitie
Lidmaatschap
Training
Competitie
Lidmaatschap
Verslagen toernooien
Algemeen
NK zondag 07 juni 2015
Training
Sponsoren
Bar algemeen
Bar instructies
Bardienst zelf plannen
Bar periode
Bar betaalde dienst
Bardienstoverzicht
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Loginnaam vergeten
Adresgegevens
Contactformulier

Ogenblik a.u.b. ...