Algemeen & Training

Een kleine 12 1/2  jaar is LTV Haaren bekend met het G–tennis.

Uit de gehele regio Meierij is er een groep G–tennissers actief bij LTV Haaren. Elke dinsdagavond traint deze groep onder deskundige begeleiding van Tennisschool Gijs.
Daarnaast wordt er regelmatig deelgenomen aan diverse G–tennistoernooien door het hele land. Onze G–tennissers worden hierbij begeleid door de zogenaamde buddy’s ( dit zijn o.a. leden van LTV Haaren en begeleiders van Cello). Binnen het G–tennis kent men op dit moment acht categorieën. Met enige trots kunnen we zeggen dat we van een aantal categorieën een Nederlands Kampioen of een vice-kampioen in ons midden hebben!
Binnen de KNLTB is LTV Haaren met betrekking tot het G–tennis bekend geworden met het officieus Nederlands Kampioenschap G–tennis dat in 2007 georganiseerd werd. Dit was een daverend succes. Mede daarom heeft LTV Haaren de organisatie van het 2eofficiële Nederlandse kampioenschap naar zich toe getrokken dit jaar.

Ook heeft LTV Haaren bijgedragen aan een cursusaanbod voor verenigingen die wilde starten met G-tennis. Waren het 12 jaar geleden 8 verenigingen die aan G-tennis deden, op dit moment heeft het G-tennis een 60-tal verenigingen ondergebracht bij de KNLTB vanuit het hele land. LTV Haaren gaat onderzoeken hoe het G–tennis nog beter geïntegreerd kan worden binnen het totale verenigingsgebeuren. Hiervoor is inmiddels een beleidsnotitie voor LTV Haaren geschreven.

We hopen samen met de leden van LTV Haaren nog lang te mogen genieten van het G-tennis in Haaren.

 

Training

Tennisschool Gijs verzorgt de tennislessen bij LTV Haaren. 
Er wordt lesgegeven in 2 perioden van 17 lesweken en wij bieden cursussen aan voor de junioren, senioren en het G-tennis.
Zomer; Begin april t/m begin oktober (inschrijven voor medio maart)
Winter; Medio oktober t/m eind maart (inschrijven voor begin oktober)
Om tussentijds in te stromen kun je het beste een mailtje sturen of de trainer even bellen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

KLIK HIER VOOR CONTACT GEGEVENS, MEER INFORMATIE OVER DE HUIDIGE PERIODE EN INSCHRIJFTERMIJN

http://www.tennisschoolgijs.nl/verenigingen/ltv-haaren/training-ltv-haaren

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 411 622 055

Address

Sportlaantje 4
5076 AM Haaren